Madsens Fjedre

Ekstremt god kvalitet

Vår høyteknologiske maskinpark og våre teknisk dyktige medarbeidere med mange års erfaring innenfor produksjon av tekniske fjærer, gjør det mulig for oss å produsere fjærer i jevn kvalitet og med høy leveringssikkerhet.

Med vår kunnskap kan vi fremstille selv de minste og mest avanserte fjærene i førsteklasses kvalitet. Vi fremstiller fjærer i alle vanlige trådtyper og kvaliteter, og vi er spesielt sterke i dimensjonene Ø 0,1 – Ø 2,5 mm – se eksempler på produksjonen vår her.

Har du spørsmål til fjærene våre, eller trenger du hjelp til å få produsert en spesiell fjær? Ring oss på tlf.: 0045 43 42 90 08 , send oss en e-post til info@madsensfjedre.dk eller fyll ut kontaktskjemaet vårt.

Kontakt Madsens Fjedrefabrik
Vennligst skriv navnet ditt
Vennligst skriv inn telefonnummeret ditt Vennligst skriv inn telefonnummeret ditt

Kvalitetsstyringssystem ISO 9001:2000

Vi jobber etter kvalitetsstyringssystem ISO 9001:2000 og måleutstyret vårt består av bl.a. en Nikon profilprojektor til berøringsfri optisk måling med tilhørende software for oppsamling av data til SPC.

Fullt fokus på kvalitetssikring

Vi gjør mange målinger før, under og etter produksjonen for å sikre at alt går som planlagt, og at produksjonen og fjærene oppfyller alle kvalitetskravene. Vi måler med Nikon profilprojektor samt Mecmecin-kraftmåler for å sikre at produksjonen går som den skal. Projektoren er direkte koblet til en datamaskin som samler de målte dataene.

Dersom det er ønskelig, kan vi fremstille en SPC-rapport slik at hvert enkelt parti kan spores. Rapporten kan oppbevares hos oss eller sendes med leveransen.

Når en forsendelse kommer hjem etter en evt. etterbehandling, tas en prøve for å sikre at de spesifiserte kravene fortsatt er oppfylt.