Madsens Fjedre - Om os

Om Madsens Fjedrefabrik

Madsens Fjedrefabrik startet i 1997, og har helt fra begynnelsen prioritert å investere i en moderne maskinpark og et teknisk kyndig personale med mange års erfaring innen fremstilling av tekniske fjærer hvor kunden stiller krav til et høyt kvalitetsnivå.

Med vår kunnskap og store fleksibilitet kan vi håndtere selv de mest krevende kundene med gjennomført kvalitet og leveringsbetingelser. Den nåværende maskinparken vår gjør det mulig for oss å produsere alt fra én enkelt fjær til opp til flere millioner.

Kontakt Madsens Fjedrefabrik
Vennligst skriv navnet ditt
Vennligst skriv inn telefonnummeret ditt Vennligst skriv inn telefonnummeret ditt

Førsteklasses kvalitet til alle bransjer

Vi arbeider etter kvalitetsstyringssystem ISO 9001:2000 og måleutstyret vårt består av Nikon profilprojektorer til berøringsfri optisk måling med tilhørende software for oppsamling av data til SPC.

Vi leverer fjærer til et bredt spekter av kunder innenfor for elektronikk-, farmasi-, plast- og bilindustrien. Vi leverer til alle kunder som har bruk for svært tekniske fjærer som skal overholde noen ekstremt høye krav til kvalitet. Vi fremstiller fjærer i alle vanlige trådtyper og kvaliteter, og vi er spesialister på dimensjonene Ø 0,1 – Ø 2,5 mm.

Hvis du er interessert, så ligger kvalitetshåndboken vår tilgjengelig i bedriften!

Tett dialog og korte leveringstider

Målet vårt er å være en foretrukket samarbeidspartner i form av en tett kontakt med våre kunder, korte leveringstider og kvalitet til tiden. Vi tør å påstå at vi er bedre når det dreier seg om både pris, leveringstid og kvalitet – og det spiller ingen rolle om det er små eller store serier.

Vår styrke er spesielt våre korte og presise leveringstider, og ved et langsiktig samarbeid med kunder har vi alltid et gitt eller eventuelt avtalt antall fjærer på lager for rask assistanse.