Madsens Fjedre - Bladfjaerer

Bladfjærer til forskjellige formål

En bladfjær finnes i forskjellige typer og utgaver.

  • Som kontaktfjærer
  • I dører og vinduer
  • I byggenæringen
  • mfl.

For ytterligere informasjon om bladfjærer kan du kontakte oss på telefon 0045 43 42 90 08 .

Vi har produsert fjærer i mange år

Siden 1997 har vi hjulpet kundene våre med å løse oppgaver innenfor fjærfeltet. Det har gitt oss stor kunnskap innen bladfjærer, og vi kan derfor raskt produsere disse til en konkurransedyktig pris. Vi produserer ofte individuelle kundeløsninger, og lager derfor en bladfjær i henhold til dine ønsker. Det eneste du trenger å gjøre er å kontakte oss, så finner vi sammen den løsningen som passer best til dine behov og ønsker.

Kontakt Madsens Fjedrefabrik
Vennligst skriv navnet ditt
Vennligst skriv inn telefonnummeret ditt Vennligst skriv inn telefonnummeret ditt

Stort utvalg av fjærer

På vår fjærfabrikk produserer vi ikke kun bladfjærer, men også et bredt spekter av andre fjærer. Vi produserer for eksempel trekkfjærer, faconfjærer, torsjonsfjærer og trykkfjærer. Du kan få ytterligere informasjon, samt se det store utvalget vårt av forskjellige fjærer her.

Korte leveringstider og tett dialog

Vi etterstreber å være den foretrukne samarbeidspartneren ved å ha nær kontakt med kundene våre, sørge for korte leveringstider og levere kvalitet til avtalt tid. Vi tør påstå at vi er bedre både når det gjelder pris, levering og kvalitet – uansett om det dreier seg om levering av små eller store serier.

Vår største styrke er våre svært korte og presise leveringstider. Hvis du er kunde hos oss i lengre tid, vil vi dessuten alltid ha et gitt eller avtalt antall industrifjærer på lager for å kunne yte rask hjelp.

Uforpliktende tilbud på bladfjærer

Kontakt os og få et uforpliktende tilbud på levering av bladfjærer. Vi tilbyr levering av fjærer rett til døren i hele Norge. Hos os er du sikret topp kvalitet, ettersom vi jobber ut ifra ISO-standarden 9001:2000.

Kontakt oss på telefon 0045 43 42 90 08 eller via e-post: info@madsensfjedre.dk. Du kan også fylle ut vårt kontaktskjema.