Madsens Fjedre - Speciale

Spiralfjær - leverandør av spiralfjærer

Søker du en leverandør som kan levere spiralfjærer? Da er vi et opplagt valg. Vi produserer fjærer i forskjellige størrelser, og vi produserer gjerne etter dine mål og ønsker. En spiralfjær kan blant annet brukes i biler, hvor de hjelper med å absorbere støt.

Ring på telefon 0045 43 42 90 08 og få et uforpliktende tilbud på produksjon av spiralfjærer.

Mange års erfaring med kundespesifikke løsninger

Siden 1997 har vi hjulpet kundene våre med å løse oppgaver hvor det har vært behov for spiralfjærer med høye krav til kvaliteten. De mange årene med erfaring gjør at vi kan løse oppgavene raskt og effektivt, samtidig som vi holder prisene utrolig konkurransedyktige. Nøl derfor ikke med å kontakte oss hvis du ønsker å få produsert en spesiell type spiralfjær.

Produsent av flere slags fjærer

Vi produserer et bredt utvalg av fjærer på egen fabrikk i Danmark. Medarbeiderne våre er ytterst teknisk kompetente, og har mange års erfaring med produksjon av fjærer. På fabrikken vår produserer vi fjærer i alle de normale trådtypene og i størrelser fra Ø 0,1 - Ø 2,5 mm og oppover.

Vi produserer følgende fjærer:

  • Trykkfjærer
  • Trekkfjærer
  • Ringer
  • Spiralfjærer
  • Faconfjærer
  • Bladfjærer
  • Torsjonsfjærer
  • Armfjærer
Kontakt Madsens Fjedrefabrik
Vennligst skriv navnet ditt
Vennligst skriv inn telefonnummeret ditt Vennligst skriv inn telefonnummeret ditt

Vi har utelukkende egenproduksjon

Vi produserer alle industrifjærene selv, og melder fra hvis det er en oppgave vi ikke kan påta oss. Vi kjøper ikke inn fra andre fjærleverandører, med mindre vi inngår en konkret avtale om det.

Vi har mulighet for å printe i 3D

Vi utfører print direkte fra digitale tegninger i 3D, og tilbyr også assistanse til tegning og modellering. Vi utvider kontinuerlig maskinutvalget vårt og vil i fremtiden kunne printe i flere materialetyper.

Uforpliktende tilbud på spiralfjærer

Kontakt os og få et uforpliktende tilbud på levering av spiralfjærer. Vi produserer din spiralfjær etter mål, og leverer den direkte til døren. Vi jobber ut ifra ISO 9001:2000, noe som sikrer førsteklasses kvalitet på fjærene hele veien igjennom produksjonsprosessen.

Hør mer om våre individuelle kundeløsninger - kontakt oss på telefon 0045 43 42 90 08 eller via e-post: info@madsensfjedre.dk. Du kan også fylle ut vårt kontaktskjema.