Madsens Fjedre - Trykkfjaerer

Alt av trykkfjærer

Vi utvikler og produserer alle slags trykkfjærer. Vi er en mindre fjærfabrikk i Danmark som er svært konkurransedyktige på pris, leveringstid og kvalitet. Vi leverer både store og små serier av fjærer til kunder innen elektronikk-, farmasi-, plast- og bilindustrien i hele Skandinavien.

Kontakt os og få et gratis tilbud på produksjon av trykkfjærer på telefon 0045 43 42 90 08

Hva er en trykkfjær?

Trykkfjærer er åpne skruefjærer som gjør motstand overfor en trykkraft. De er normalt laget med en konstant diameter, men de kan også produseres i andre former - for eksempel koniske, konkave, konvekse eller kombinasjoner av disse. Trykkfjærer brukes til å lagre energi og/eller motstå kraft, avhengig av bruken av fjæren. Trykkfjærene våre er fremstilt av rund ståltråd.

En trykkfjær kan brukes i mange forskjellige mekanismer og maskiner, bl.a. i:

  • Biler
  • Datamaskiner
  • Klokker
  • m.m.
Kontakt Madsens Fjedrefabrik
Vennligst skriv navnet ditt
Vennligst skriv inn telefonnummeret ditt Vennligst skriv inn telefonnummeret ditt

Mange års erfaring med trykkfjærer

Vi har over 50 års erfaring med å produsere trykkfjærer, og vi har derfor mye kunnskap innenfor feltet. Alle trykkfjærene våre er produsert etter ISO 9001:2000.

Vi produserer alle fjærene våre selv, og benytter oss derfor ikke av underleverandører. Dette er din garanti for at kvaliteten på den leverte trykkfjæra di alltid er på topp. Vi ønsker å yte best mulig kundeservice, og vi leverer derfor fjærene dine fra dag til dag.

Kvalitetssikring i fokus

Det er viktig for oss å levere høy kvalitet, hver gang. Derfor har vi sterkt fokus på kvalitetssikring og foretar målinger av fjærene våre både før, under og etter produksjonen for å sikre at alt er i orden. Vi måler med Nikon profilprojektor samt Mecmecin-kraftmåler når vi undersøker og tester om alt er som det skal være.

Vi utarbeider gjerne en SPC-rapport for å sikre sporbarheten, hvis det er ønske om det. En slik rapport kan enten lagres hos oss, eller sendes med leveransen.

Kontakt Madsens Fjedrefabrik

Har du spørsmål om trykkfjærene våre? Eller har du bruk for en stabil og erfaren trykkfjærleverandør? Kontakt oss på telefon 0045 43 42 90 08 , info@madsensfjedre.dk eller via kontaktformularet vårt. Så lager vi et tilbud på leveranse av trykkfjærer.